Restoran Gianni peakokk Costantino Veglianti on sündinud ja üles kasvanud Lazio maakonnas Rooma lähedal Itaalias. Enne Giannit on Costantino oma oskusi lihvinud Itaalia restoranides Suurbritannias, Ameerikas, Saksamaal ja muidugi Itaalias. Aeg-ajal käib ta siiani Berliinis, kuna peab seal oma isiklikku restorani.
Gianni menüü valmistatakse Costatino poolt hoolikalt valitud Itaalia toorainest. Lisaks tunneb Costatino alati suurt huvi kohaliku tooraine vastu ja ta kasutab hea meelega ka meie turgudel pakutavat kohalikku valikut. Sügisel võib teda tihti kohata Eesti metsades marju ja seeni korjamas.
Lisaks toidu valmistamisele pakub Costantinole suurt huvi veinimaailm. Itaalia veinidest võib ta rääkida päevi. Costantinole meeldib avastada väikesi ja vähetuntud Itaalia veinimaju ja sageli eelistab ta neid üldsusele tuntud brändidele. Seda peegeldab ka Gianni veinivalik.
Restoran Gianni Copyright © 2012